MENÜ


Őrségi Kistérségi Alapfokú Művészeti Iskola
és Általános Iskola


"Kultúrát nem lehet örökölni. Az elődök kultúrája egykettőre elpárolog, ha minden nemzedék újra meg újra meg nem szerzi magának."
(Kodály Zoltán)

 

 

Az Őrségi Kistérségi Alapfokú Művészeti Iskola és Általános Iskola pályázatot hirdet klasszikus zene oktatói (billentyűs tanszak) állás betöltésére, melynek során feladata az iskola telephelyein zeneoktatás.

Álláshirdetés letöltése: Klasszikus_zene_oktato.docx

 

Az Őrségi Kistérségi Alapfokú Művészeti Iskola és Általános Iskola pályázatot hirdet tanító - fejlesztőpedagógusi állás betöltésére, melynek során feladata az iskola tagintézményében (9931 Ivánc, Kossuth L. u. 80.) tanítói feladatok 1-4.  kis létszámú összevont évfolyamon, valamint  képességfejlesztői feladatok ellátása.

Álláshirdetés letöltésealt.isk.tanito.docx

 

 Az Őrségi Kistérségi Alapfokú Művészeti Iskola és Általános Iskola pályázatot hirdet néptánc oktatói állás betöltésére, melynek során feladata az iskola telephelyein néptánc oktatása.

 Álláshirdetés letöltése:Neptancoktato.docx

 

Az Őrségi Kistérségi Alapfokú Művészeti Iskola és Általános Iskola pályázatot hirdet népzene oktatói állás betöltésére, melynek során feladata az iskola telephelyein népzene oktatása.

Álláshirdetés letöltése: Nepzene_oktato.docx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet